BESTE TUINVRIENDEN

 


DE KWEKERIJ IS OPEN van woensdag t/m zaterdag van 10:00-17:00 uur.

Dit jaar zijn de kwekerij en de tuin nog in volle glorie te bezoeken. (In juli 2022 houden we op met kwekerij en tuinen).


zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus ZOMERFLEUR (hoogzomerbloeiers)
Een weekend in het kader van de hoogzomerbloei. Brian Kabbes komt met planten en geeft beide dagen om 14:00 uur een lezing en komt met een selectie uit zijn sortiment. Tuingoed Foltz is van de partij met een bijzondere collectie waaronder winterharde exoten. Marie Lang en Sophia Schrödter zijn er met beeldschone cadeauverpakkingen van zaden, prachtige kaarten en porselein met plantenafbeeldingen. Leo den Dulk van Onze Eigen Tuin verzorgt een rondleiding op zaterdag om 15:00 uur en Carla Teune van de Hortus Leiden op de zondag ook om 15:00 uur. Petra Weel is er met de minifoodtruck Gino, met koffie, taart, ijs en fris. Bij goed weer is er zondagmiddag muziek van Pjotr&Ingrid. Open van 10.00-17.00. Gratis toegang.


TUINONTWERPEN 

Na het stoppen met de kwekerij gaan we wel door met het maken van tuinontwerpen. Op onze website zullen daar uitgebreide voorbeelden van te zien zijn.

Op het ogenblik zijn we bezig met de Floriade2022 waar wij een border inrichten in het kader van het project "Classics and Future".We sturen jouw planten graag op. Klik hier voor uitleg en verzending (Shipping abroad).Ook kunnen we de planten voor je klaar zetten om af te halen op een tijdstip dat het jou past. 

OP LATEN STUREN VIA POSTNL
Bestellingen vanaf € 40,- sturen we op. Daar komen de porto- (voor Nederland € 7,50 per pakket) en € 5,- handlingskosten per bestelling overheen. 
Als er een winkelwagentje achter de naam van de planten staat kan je ze bestellen. We houden de voorraad continu bij. Het kan evenwel voorkomen dat een soort toch net niet meer in de gewenste aantallen leverbaar is.
Procedure:
1.- Je bestelt via de webshop www.dekleineplantage.nl
2.- Je krijgt bericht of alles leverbaar is en wat de portokosten en handlingskosten zijn
3.- Je betaalt naar aanleiding van dat bericht met de door u gekozen betaalmethode
4.- Wij versturen de planten zodra we jouw betaling ontvangen hebben
5.- Je krijgt o.m. een Track & Trace bericht
6.- Over het algemeen doet PostNL er een dag over. Dus maandag verstuurd, dinsdag in huis. Echter met de huidige drukte i.v.m. de coronacrisis kan het wel eens wat langer duren. 

AFHALEN OP DE KWEKERIJ
Op jouw bestelling kan je aangeven of je de planten op wilt komen halen. Het bestelsysteem geeft automatisch aan te betalen met 'iDeal'. Nadat wij de planten hebben verzameld krijg je een bevestiging met betaallink naar iDeal. Als je met iDeal betaald hebt zetten wij de planten klaar in onze overkapping op het voorterrein. Daar kan je ze dan op ieder moment ophalen. 

WELKE PLANTEN KUNNEN OPGESTUURD WORDEN EN WELKE NIET (DAN ALLEEN AFHALEN) 
WEL OPSTUREN: 
VASTE PLANTEN, EENJARIGE EN NIET-WINTERHARDE PLANTEN, VARENS EN GRASSEN
Deze kunnen allemaal opgestuurd worden en ze kunnen natuurlijk ook afgehaald worden. 
NIET OPSTUREN, ALLEEN AFHALEN:  
ROZEN EN PIOENEN, DIE ZITTEN IN GROTE POTTEN EN ZIJN TE ZWAAR OM OPGESTUURD TE WORDEN.

 Aanmelden voor de nieuwsbrief..

                      

ARCHIEF NIEUWSBRIEVEN

Klik hier voor de laatste zeven nieuwsbrieven.Onze vermelding op https://www.keurmerk.info