Gartengallerie

Liebe Gartenfreunde,
Momentan wird unsere Webseite auch in die Deutsche Sprache übersetzt. Wir werden die Deutsche Version sobald diese fertig ist veröffentlichen.
 

Als aanvulling op al het plantaardigs van de kwekerij vindt u in de tuingalerie een zorgvuldig door ons uitgezochte collectie tuinaccessoires. Wij trachten de pure tuinkitsch links te laten liggen en zoeken naarstig naar mooie en functionele tuinspullen. Het ijzersterke roestvrijstalen tuingereedschap van Sneeboer, de zaden van de Cruydt-hoeck en van Hemert, en de "pinnups" van Peacock, een uiterst slim doordacht en praktisch systeem van plantensteunen.


Puur voor het mooie en voor de aankleding van de tuin zijn er onder andere kleine tuinornamentjes van Jeanette Ephraim of robuuste beelden van Gertien van Rhijn.


We hebben een prachtige selectie tuinmeubelen van Fermob. Met name het type "Luxembourg" spreekt zeer tot onze verbeelding.


Voor het tuinwerk hebben we behalve het geweldige gereedschap van Sneeboer, nu ook de uitstekende Felco snoeischaren en ander kwalitatief hoogwaardig tuinspul, leren en rubberen tuinhandschoenen, enz.


In de gezellige tuingalerie vindt u nog veel meer.


(Klik hier voor foto's van de tuingalerie.)